Om oss

Om oss på Catheco Finans

Vår personliga åsikt har länge varit att man bör ägna sig åt det som man är bra på och det man tycker om. Den som driver ett företag bör också då ägna sig åt det som driver bolaget framåt och ger vinst, inte lägga mertiden åt administration. Vår verksamhet bygger på att underlätta vardagen för dig som företagare. Ni bestämmer själva hur mycket eller lite ni vill ansvara över de administrativa.

Vi har en bred bas efter att varit i branschen i 10 år, allt från verksamheter inom restaurang, mäklarbyrå, lokalvård, byggföretag, padel, skönhet samt personlig träning mfl. Innan vi startade Catheco Finans arbetade vi som systemekonomer, där vi arbetade kombinationen med ekonomi & integrationer vilket är vår drivkraft att digitalisera och processutveckla era rutiner.

Vi älskar mångfalden att ha kunder inom olika branscher vilket ger oss variation och arbetsglädje.

En fördel med oss jämfört med de större byråerna är att vi själva vet hur det är att arbeta i ett ägarlett företag samt att relationen blir som oftast personlig och vi är lättillgängliga.

Som företag vill vi växa med våra kunder så vi är anpassningsbara utifrån hur behovet förändras över tid – vi följer entreprenören.

Vi har vårt kontor på Minos väg 4B, 134 44 Gustavsberg som ligger beläget i Mölnvik i Värmdö.

Boka möte/konsultation

Då alla företag har olika behov börjar vi alltid med ett förutsättningslöst möte där vi gör en behovsanalys och skickar offert efter mötet.

 +46(0)70 108 78 29
 info@catheco.se